Sockerkaka:
50 gr smält mjölkfritt margarin  (Carlhams mjölkfria )
2dl kallt vatten
3 1/2 dl Semper finmix
1 tsk salt
2 dl socker
2 tsk bakpulver 
2 tsk vaniljsocker 
1tsk fiberhusk 
1medelstor finriven morot

Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Smält margarinet och tillsätt det kalla vattnet. Häll den svala vätskan under omrörning över de torra ingredienserna. Häll smeten i smord form ( 21×28 cm) strödd med kokosflingor. 

Grädda i 175 grader ca, 30 min eller tills kaka släppt formen och provstickan känns torr.

Glasyr:
5 dl florsocker 
50 gr smält mjölkfritt margarin 
Citronsaft efter smak
Ca, 1-2 msk vatten

Blanda allt till glasyren och bred på den kalla kakan, strö rostade kokosflingor över kakan.
Blir ca: 15 bitar.

Kommentera

Publiceras ej