Deg:
25 gr jäst
2 dl ljummet vatten
1/2 dl olivolja 
1/2 tsk salt
3 dl Semper Grovmix 
1/2 dl Semper Finmix 
1msk Fiberhusk 

Fyllning 1.
Ca 200 gr ungssteķt lax
1/5 finstrimlad gul lök
Salt och peppar 
1 msk senap
1 msk  Oatly i fraiche 
1 tak torkad dragon
Blanda allt i en skål

Fyllning 2
180 gr strimlat rökt kött
1/2 strimlad gul paprika 
Salt peppar 
1 msk Oatlyn i fraiche 
1 msk  chilisås

Smula jästen i degbunken och tillsätt sedan vattnet, lår jästen smälta och tillsätt sedan fiberhusk, låt svälla i 10 min. Tillsätt salt, olivolja, Finmix  och Grovmix, låt detta arbeta i bakmaskinen ca: 15 min. Låt jäsa i 30 min. Tag upp och knåda degen på mjölat bakbord. Dela degen i fyra bitar och kavla till pizzaform på väl mjölat bord och lägg rikligt med fyllningen på mitten. Vik upp degen på mitten ock kläm ihop mot var sida så det blir en pirogformad båt. Pensla med olivolja och grädda i 250 grader i ca; 12 min.