FLÄSKKARRE : 
ca:1,1 kg benfri hel fläskkarre 
1hackad röd chili
4-6 hackade vitlöksklyftor 
1bit ( 3 × 2cm ) hackad färsk ingefära 
Salt och svartpeppar 

Stek köttbiten runt om och lägg den i en grillfolieklädd ugnsform. Krydda med salt och nymalen svartpeppar Toppa kötter med vitlök-chili-ingefärshacket och slå in köttet till ett paket så aromen stannar kvar. Ugnsstek paketet I 200 grader tills köttet är klart . Testa med sticka och är köttsaften klar så är köttbiten klar. Låt vila inslagen så smakerna stannar kvar.
Längden i ugnen kan variera beroende på hur köttbiten ser ut, min tog en timme.

Risnudlar kokas enligt förpackningens information.

LÖKCHUTNEY.
4 strimlade gula lökar 
1strimlad gul paprika 
Carlhams flytande mjölkfria margarin 
Salt och svartpeppar 
1tsk socker 
1/2 Bong grönsaksbuljong 
2/3 dl vatten 

Stek löken och paprika mjuka och tillsätt sedan salt, svartpeppar, vattnet  och buljongen, låt puttra under lock ca. 10 min. Ta av locket och tillsätt sockret och låt det puttra ihop till en chutney.